Seikkailujen Saari

Seikkailujen Saari 2019 – Veikeyden kaupunki

Tyyskänniemen Koskipuisto, Päiviönsaari, Varkaus (Katso sijainti kartalla!)

Ma – pe 10. – 14.6. klo 12.00 – 18.00
La 15.6. klo 10.00 – 16.00
Su 16.6. klo 10.00 – 14.00 


Vekara-Varkaus -festivaalin osana toteutettava Seikkailujen Saari on lasten oma monitaiteinen elämysseikkailu kosken ympäröimässä puistossa. Tiesitkös, että Tyyskänniemessä sijaitsee myös Vekara-Varkauden ystävyyskaupunki, Veikeyden kaupunki?

Veikeyden kaupungissa valmistellaan parhaillaan 90-vuotiaan Veikeyden tärkeitä tapahtumia. Veikeyteläiset ovat juhlavuodesta innoissaan!
Veikeyden kaupungin iloinen matkailutoimisto ohjaa kävijät kaupunkiin #visitveikeys -hengessä. Kaupungin kekseliäät ja ystävälliset palvelut ovat valmiina uusia matkailijoita varten.

Veikeyden kaupungin kuuluisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Veikeyden museot, Veikeyden teatteri, pormestari Paperin johtama kaupungintalo sekä vierustoverisatama lossiristeilyineen, lumoavaa luontoympäristöä unohtamatta. Matkailijoita palvelevat myös monet veikeyteläisten ylpeydellä pyörittämät mielikuvitukselliset liikkeet aina tarjouslempinimiä myyvästä Sekametelikaupasta veikeään Rytmipankkiin ja hyvinvointia taiteen avulla parantavaan Arvauskeskukseen. Tervetuloa tutustumaan Veikeyteen ja viettämään ystävyyskaupungin merkkijuhlaa!

Ai että missäkö se Veikeys sijaitsee? Katsot vaan karttaa silmät sirrillään vasten sinipunaista valoa yhdellä jalalla hyppien ja kielenkärki vasten viisaudenhampaita, niin näet, että se on heti siinä Jöröisten ja Läppävirran vieressä, Huimaveden ja Pöksymäen välimaastossa.

Tapahtuman aikana saaressa palvelee myös Virtasen Pulla-Puodin kahvio. Pysäköinti uimahallin ja Navitaksen vieraspaikoille. Opasteet uimahallin nurkalta (Ahlströminkatu 11) Seikkailujen saareen.

Ikäsuositus alle 12 v. Alle 8-v. aikuisen seurassa.

LIPUT: 5 €, alle 3-v. maksutta. Myynnissä saaren portilla sekä Tieto ja Tiketissä (Osmajoentie 1).

Huom! Seikkailussa kuljetaan ja koetaan omaan tahtiin ja se kestää noin tunnin. Lipunmyynti portilla suljetaan 45 min. ennen tapahtuman sulkemisaikaa.

LISÄTIETOJA Vekara-Varkaus-festivaalista: www.vekara-varkaus.fi

Järj. Lastenkulttuurikeskus Verso / Soisalo-opisto ja Vekara-Varkaus